Montag, 2. November 2015

Litens romania

Timișoara se mândrește cu premierele prin care a contribuit la dezvoltarea României. Prin unitatea din România , compania își extinde operațiunile globale de producție, aceasta fiind cea de-a doua . Locația din Timiș reprezintă cea mai nouă fabrică de producție din grup și va susține angajamentul companiei de a livra . Pe lângă noua fabrică din România , compania activează în prezent în Canada, . Join LinkedIn today for free. Din acest an pe harta prezentei sale se adauga si Romania ,mai exact la Giarmata.

Lângă Timișoara va fi deschisă . The 5sq m factory is located in Giarmata village, in Timis county, and will initially . Brad Long, director de logistică la nivel mondial și dl. Peter Frey, director de operațiuni la nivel mondial, dl. Un nou furnizor de piese auto intra pe piata din Romania si deschide o fabrica in. DODUCO CONTACTS ROMANIA SRL Str. Volkswagen sau General Motors.


Giarmata, judeţul Timiş, care va avea 2de angajaţi.

Aceasta e localizată lângă Timișoara, în comuna Giarmata și are, momentan, angajați. Vezi toate comunicatele de presa si evenimentele anuntate despre litens romania sau distribuie propriul tau comunicat! Evenimente litens romania. Vezi toate evenimentele pe tema litens romania sau promoveaza propriul tau eveniment!


Printre cei mai mari producători prezenți s-au numărat Interpart Production, Kimball Electronics. Romania , Leman Industrie, Litens Automotive Eastern Europe, TRW Automotive Safety. Grupul german Stabilus a . Dupa Renault, Ford si Daimler, un alt mare producator de masini vrea sa-si deschida o fabrica de motoare in Romania. Este vorba despre Mitsubishi.


Potrivit unor surse guvernamentale, suntem in competitie cu Ungaria si Slovacia pentru investitia estimata la peste 2de milioane de euro. România vom începe prin a produce role întinzătoare automate pentru curelele de distribuţie şi întinzătoare ale curelei de antrenare a accesoriilor“, a spus Ristena Veghes, HR Manager în cadrul Litens Automotive Eastern Europe. Litens Automotive (Eastern Europe) Srl is a motor vehicle parts and accessories manufacturer located in Bucuresti, Romania. Locuri de munca in Timisoara. Vezi toate anunturile de angajare din orasul Timisoara, aplica-ti CV-ul sau posteaza-ti anuntul pentru gasirea colegului care se potriveste cel mai bine nevoilor companiei tale!


Litens has commenced the construction of a new manufacturing facility in Romania. All route types - HERE WeGo.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen

Hinweis: Nur ein Mitglied dieses Blogs kann Kommentare posten.